Uncategorized

10 ting om mig

Jeg kan rigtig godt lide at læse disse “10 ting om mig” indlæg, når jeg udforsker nye bloggere, da jeg synes det giver et godt og hurtigt indblik i, hvilken person der sidder bag tasterne. Så I skal selvfølgelig ikke snydes.

Here we go:

  1. Jeg ELSKER hunde – Jeg kan stort set ikke gå forbi en hund uden at sige “nurgh” 🙈
  2. Jeg er til gengæld bange for frøer – Jeg ved jo godt, de ikke angriber mig og jeg ved også godt at de er mere bange for mig, end jeg er for dem. Tror måske det er måden de ser ud på. (Edderkopper kan i øvrigt komme under samme kategori).
  3. Jeg er en drømmer – Jeg har mange drømme for mit liv. Jeg kan slet ikke lade være med at tænke over de ting, jeg gerne vil opnå og jeg handler gerne på det, når jeg får chancen.
  4. Jeg mistede min mor til kræft i 2008 – Det har helt sikkert en betydning for min indstilling til at få det bedste ud af livet og altid forsøge at gå med min mavefornemmelse (den lyver sjældent)
  5. Jeg er en sukker-gris – Det har jeg været siden jeg var lille og det har desværre hængt ved. Jeg siger desværre, da vi jo alle godt ved, det ikke er sundt og så har jeg bare nogle gener der gør, at jeg skal tænke over hvad jeg spiser. Det lærte jeg af bitter erfaring og det bringer mig til punkt nr. 6.
  6. Jeg har tabt mig 15 kg. – Da jeg var omkring 20, holdt jeg en lang pause med håndbold, som jeg ellers havde dyrket 3 gange om ugen + løbeture. Jeg glemte bare at skære ned på indtaget af mad og det opdagede jeg først 15 kg. senere – Dumt!
  7. Jeg er kommet mig over angst og depression – En dag fik jeg nok og vendte bøtten på hovedet og tog styrringen.
  8. Jeg er meget struktureret – Vores skabe er fyldt med kurve, så alt er organiseret og har en fast plads. (Det er dog ikke altid Anders har fanget det😅)
  9. Jeg er totalt afhængig af læbepomade året rundt – Jeg kan finde på at vende om, hvis jeg er kommet afsted uden den og ved jeg skal være væk hjemmefra i flere timer.
  10. Jeg omgiver mig kun med mennesker til tilfører noget positivt til mit liv – Mit liv er for kort til andet. Og det er dit også (hvis du spørger mig 😉)

Du er velkommen til at spørge ind, hvis der er nogle punkter, du vil have uddybet.😊

Måske synes du også om...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *