Fra A-Z Uncategorized

Spis (næsten) alle de is du vil! 😍

// Indeholder reklame //

https://momsterplus.dk

Det gode vejr er lige om hjørnet og det betyder, bare tær i klip klapper, lange lyse aftener, skumfidumser over bål, vandkamp i haven, solbadning og IS!!!🍧

Jeg ved ikke hvad det er, men hver eneste forår, tænker jeg først “YES” men det bliver hurtigt efterfulgt af “OH SHIT”. Sommer betyder nemlig også bikini for mig. Det er jo forskelligt, hvad man betegner som bikiniklar. For mig er bikiniklar ikke noget man (læs: jeg) er efter en Corona-krise 🙄 Måske er det forkert? I bund og grund gad jeg godt, jeg var ligeglad med de deller, der er hist og her på min krop. For den eneste det går ud over, er jo mig selv. Men når følelsen af at man bare ikke synes det spiller helt som det skal, indtræder, er det altså svært at få vendt det syn med det samme.

Personligt kan jeg lide alle årstider. Jeg synes der er noget charmerende og hyggeligt ved dem alle fire. Jeg vil dog sige, at jeg uden tvivl har sværrest ved at spise sundt om sommeren. Jeg synes der er flere fristelser om sommeren. Man er oppe flere timer i døgnet, fordi det er mere lyst og dermed også flere timer i døgnet at spise i 🙈 Det er for nogle super duper – med mine gener, not so mutch 🤷‍♀️ For nogle år siden tabte jeg mig en del kilo og siden da, har jeg fået nye vaner omkring, hvornår jeg synder. Hvis ikke jeg sætter det i system tager jeg på, også føler jeg mig ikke godt tilpas. Derfor er det vigtigt for mig, at holde vægten stabil. Anders synes heldigvis, det er en god idé, så vi synder hver fredag. Det betyder jo bare ikke, at vi ikke kan være lækkersultne de andre dage. Derfor er det vigtigt for os, at have nogle sunde alternativer, til når det ikke er fredag.

Jeg var så heldig at modtage en “Fars Dag” boks fra Momsterbox. Der var en lang række spændende produkter i, men ét af dem faldt særlig i vores smag – isformene fra Tupperware. Her har man om noget mulighed for, at lave is lige efter ens egen smag og selv bestemme hvor sunde eller ikke sunde de skal være. Det er jeg virkelig fan af. En anden ting, jeg også er fan af, er at opdrage Elvis med et fornuftigt og sundt forhold til mad. Jeg kan rigtig godt lide tanken om, at lære ham, at der er sunde lækre alternativer. Det vigtigste for os, når vi finder sunde alternativer, er at det skal smage godt. For hvis det smager godt, så er det heller ikke svært ikke at falde i.

Jeg ved, der er rigtig mange, der har det ligesom mig, som ønsker at man ikke lige faldt i fredagsslikket på en tirsdag – I’ve been there!🙄 Men jeg formåede at lære, ikke at falde i, ved at have to regler:

  1. Ingen slik, chips, kage etc. i hjemmet alle andre dage end fredag.
  2. Have søde og salte alternativer, som er ok at spise i hverdagen, hvis trangen virkelig melder sig.

Jeg ved hvor svært det kan være at tabe sig og have selvdisciplin overfor mad. Nu hjælper jeg dig lidt på vej med en sundere is sommeren over. Der er ca. 50 kcal. pr. is – What’s not to like?! 😜

6 stk. sund sodavandsis:

  • 250 g. frosne bær (Jeg har her brugt blandet skovbær – MMM!)
  • 50 g. honning
  • Lidt vand efter behov, når man blender det sammen.

Vi er mere end klar til sommer herhjemme og jeg kommer helt sikkert til have sunde is til at ligge i fryseren, til når fristelsen bliver for stor🙈

Momsterbox “Sommerferie” box kan købes fra d. 1. juli  🌞 https://momsterplus.dk

Tak fordi du læste med 😊

 

Måske synes du også om...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *